tiistai 24. heinäkuuta 2012

Joutenoloa...

Blaah treenanaamaanhan sitä pitäisi alkaa, mut ei oo aikaa ja sekös harmittaa. Yhtään jälkeä en ole ajanut kokeen jälkeen ajanut, huoh. Meinasin että jos palauttavan ajaisia vain lyhyemmän, sitten muutama harhailu ja sitten se pidempi jälki. Sitten taas palauttavaa ennen koetta. Ei ollut ennen koetta yhtään pitkää jälkeä alla ja jäljestettyä tuli kuitenkin reilu 2km niin pitäisi ehkä palautella ja sitten ajella pidempäänkin. No jospa sitä ehtis, toivottavasti.
Väiskin kanssa ei olla edelleenkään päästy ajamaan yhtään jälkeä, nyt kyllä pelto jo houkuttelee että meinasin huomenna skarpata, tai ei se halusta olisi kiinni, työt sotkee harrastamista, näin molemmat vanhemmat vuorotyöläisinä pienten lasten ei ihan tue tätä harrastamista. No aika aikaansa kutakin, kai se niin menee, harmittaa vaan ajoittain kun Väiskistä ois kaikkeen mut mie en osaa sen kaa. No kovathan oli suunnitelmat nome-kokeiden suhteenkin, kuulin vaan minkälaisia tehtäviä oli paikallisissa kokeissa ollut, niin päätin nyt ainakin jättää flätti-mestikset ja jos ehtis siihen syyskuun kokeeseen edes hieman treenata. Ongelma tulee olemaan hallittavuus, sitähän tukis se että saataisi tottis seuraaminen kuntoon, niin kun saadaan. Ei varmaan BH:kaan koskaan saada tällä lorvimisella.
Tuntuu kun ei ois koskaan koiraa kouluttanut kun sitä mukana kulkemista treenataan, toisaalta eipähän kumpikaan aikasempi koira osannutkaan varsinaisesti mukana kulkea, johtuisko se mun kokemattomuus tuon liikkeen kouluttamisesta siitä..;) Mut siinä treenaamisen paikka!! Etenkin jos tulee laukaus ja markkeeraus mukanakulkemisen yhteydessä, niin ei varmana pysy siinä.

Mutta jospa sitä ehtisi hieman tällä viikolla ja sitten ens viikolla treenaa ihan ajatuksella!!

P.S Uusia ihania kestäviä palloja, gappayn palloja, kelluvia frisbeetä, uusia patukoita tullut taas varastoon!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti